Spelen in de zomervakantie

standaard illustratie 600x400
Spelen met plezier... doe je hier

Wil je komen spelen in de zomervakantie? Gezellig, je bent van harte welkom. Een tip van het bestuur richting de ouders van de spelende kinderen. Gezien het aantal ongevallen met jonge kinderen deze zomer aan stranden en meren, willen wij u vragen om het gebruik van de mobiele telefoon tot een minimum te beperken. Let op uw spelende kind(eren). Facebook, Twitter, Instagram en dergelijke zijn niet zo belangrijk als uw kind. Heeft u afval? Gooi het in de daarvoor bestemde afvalbakken.


Wilt u brood met beleg meenemen? Pas op voor vleeswaar op brood. Ten eerste in het bederfelijk, ten tweede, de wespen zijn hier dol op.

Wist je dat…
Wespen zijn vleeseters. Ze jagen op wespen spinnen en muggen. Je begrijpt, daardoor zijn ze ook gewoon nuttig. Zonder wespen zouden er namelijk veel meer muggen in je tuin zitten en dat is ook niet fijn. Ze vangen dus de hele dag door vliegen, spinnen en muggen. Je hebt dan ook meteen de reden te pakken waarom ze op je bord afkomen als je net lekker zit te barbecue├źn: juist, ze willen je vlees!

Neem een grote badhanddoek mee op op te kunnen liggen en een kleine handdoek om je te kunnen afdrogen.